Yükleniyor

Otomotiv Boyaları

Profesyonel çözümler ve birinci sınıf kaliteli ürünleriyle Baslac otomotiv boyaları çözüm ortağı...

Öztürk Boya ve Yapı; 2000 yılında BASLAC otomotiv boyalarının, SALCOMIX otomotiv boyaları-mobilya boyaları ve endüstri boyalarının bayiliğini alarak, Batı Karadeniz Bölgesinde birçok otomobil servisinin tedarikçisi olarak hizmet vermektedir.

 

Öztürk Boya ve Yapı; 2004 yılından bu yana HENKEL OTO AFTER MARKET bayiliği ile otomobil ve sanayi grubunda servis ve fabrikalara hizmet vermektedir.

 

2007 yılında MEGUIAR’S bayiliğini de alarak, boya bakımı konusunda dünyanın önde gelen birçok otomobil üreticisine, üretim hattında ve bayi seviyesinde danışmanlık hizmeti sunan Meguiar’s Inc. İle işbirliği içerisinde sofistike bakım ürünlerini değerli iş ortaklarına ulaştırmaktadır.

 

Bölgesinde boya ve sarf malzemeleri denildiğinde ilk akla gelen firma olan Öztürk Boya ve Yapı; kaliteli hizmet anlayışını sürdürülebilir kılmak için,  geçmiş birikimlerini bugünün teknolojileriyle birleştirmeyi olmazsa olmazları arasında görmektedir.

 

İşbirlikteliği içerisinde oluğu tüm kişi ve organizasyonlara boya danışmanlığı ve teknik destek sağlayarak kalite ve optimum uygulama yöntemlerini bir arada sunmanın gayesi içerisindedir.


Otomotiv Sektöründe Gücümüze Güç Katanlar